Ma bucur sa anunt lansarea noului website forFITOUT.ro

Proiectul a pornit de la dorinta  unui design fresh, minimalist, complementar tendintelor web 2017. Acest aspect a presupus si restructurarea intregii arhitecturi interne a website-ului, fapt ce a atras necesitatea unei comunicari stranse cu departamentul de marketing.

Colaborarea cu Gabriel a fost intotdeauna dominata de profesionalism, seriozitate si nu in ultimul rand, de transparenta. Nu as vrea sa omit nici faptul ca deadline-urile pentru Gabi nu reprezinta un obstacol iar proiectul nu suporta nici o amanare. Despre rezultate nu pot decat sa mentionez ca sunt surprinzatoare de fiecare data. Asteptarile sunt depasite ceea ce ma determina sa-l recomand fara dubii si viitorilor clienti

Andra Birladeanu

Head of Marketing, forFITOUT.ro

Daca iti doresti un site functional si cu un design atragator, atunci Gabriel ar fi alegerea cea mai buna. De la inceput mi-am dorit pe cineva care sa-mi inteleaga de la prima auditie/ discutie scopul si obiectivele unui site, sa pot economisi energie si timp in alte proiecte. Rezultatele sunt mult mai relevante decat vorbele asa ca: www.forfitout.ro poate transmite in detaliu feedback-ul meu pozitiv”

Cezar Gamulescu

CEO , forFITOUT.ro

INAINTE

DUPA