TERMENI SI CONDITII

Prezentii termeni si conditii creaza un contract intre dvs. si GAPIROCRAFT SRL. Termenii si conditiile contractuale prezente sunt valabile si se aplica pentru website-ul www.gabriel.pioaru.ro pentru care GAPIROCRAFT SRL are calitatea de furnizor de servicii si isi pastreaza dreptul de proprietate asupra acestui Contract.

Pachetele oferite.

Pachetul STARTER – 20h contine 20 de ore pe care Beneficiarul le poate achizitiona la pretul de 60Ron/ora. Pachetul PROFESSIONAL – 50h contine 50 de ore pe care Beneficiarul le poate achizitiona la pretul de 55Ron/ora (5 ore bonus). Pachetul ADVANCED  – 100h contine 100 de ore pe care Beneficiarul le poate achizitiona la pretul de 45Ron/ora (10 ore bonus).

Fiecare pachet contine un LOG (jurnal de lucru) si respecta procedura de emitere task.

Emiterea task-urilor (cerere beneficiar).

Dupa emiterea task-ului catre Furnizor, se face un test si o evaluare care se trimite Beneficiarului, impreuna cu  o propunere de durata, disponibilitatea si frecventa a executarii task-ului. Beneficiarul raspunde prin email cu textul  “SUNT DE ACORD”.

Daca Beneficiarul nu trimite task-uri Furnizorului de servicii timp de 2 saptamani, Calendarul de lucru se reseteaza de la 0(zero), si se relanseaza procedura de mai sus. In cazul in care Beneficiarul nu furnizeaza materialele necesare pentru desfasurarea activitatii in mai putin de 2 saptamani de la stabilirea calendarului de lucru, acesta  se reseteaza de la 0(zero), iar Beneficiarul se obliga sa reconfirme cu Furnizorul disponibilitatea si frecventa, iar termenul de livrare se extinde cu exact numarul de zile de intarziere a livrarii materialelor necesare desfasurarii activitatii.

Confidentialitate si securitate

Furnizorul se obliga moral sa nu divulge tertilor date si materiale primite de la Beneficiar, exceptand cazul in care, conform legislatiei in vigoare, o instanta judecatoreasca hotaraste altfel. Beneficiarul este raspunzator sa asigure securitatea si confidentialitatea tuturor datelor puse la dispozitie Furnizorului. Furnizorului nu i se poate imputa  deteriorarea, stergerea, pierderea, furtul sau virusarea bazelor de date sau a materialelor Beneficiarului, acesta din urma avand datoria de a asigura securitatea, confidentialitatea si arhivarea datelor in mod corespunzator.

Verificarea datelor

Beneficiarul se obliga sa verifice toate meteriale de care beneficiaza, pe toata durata desfasurarii activitatii, inclusiv sa verifice actualizarile prezentului document. Furnizorul isi pastreaza dreptul de modificare asupra acestui document fara anuntarea prealabila a Beneficiarului si se poate gasi la adresa : http://gabriel.pioaru.ro/termeni-si-conditii.

Furnizorul are obligatia morala de a mentine confidentialitatea tuturor materialelor primite de la Beneficiar. Beneficiarul are obligatia de a face verificarea tuturor tuturor materialelor gestionate de Furnizor.

Perioada de vacanta

Furnizorul poate comunica Beneficiarului prin mesaj, email sau telefonic perioada in care nu este disponibil. Perioada de vacanta/concedii se comunica in acelasi timp cu stabilirea fiecarui calendar de lucru.

Nerespectare Termene

La orice solicitare Beneficiarul verifica disponibilitatea Furnizorului si prin acord comun se concepe un calendar de lucru pentru termenele de livrare a serviciilor

Daca se depaseste cu 40% livrarea serviciului, Beneficiarul poate cere banii inapoi, mai putin 250 Ron pentru taxe si comisioane.

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul GAPIROCRAFT SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul GAPIROCRAFT SRL.

Toate serviciile sunt executate cu buna credinta.

 

Ultima actualizare: 01.01.2017